lakkering.net
 

Velkommen til Lakkering.Net - Alt innen Lakk & Karoseri.


   

KUNDER KOMMER TIL OSS FRA HELE LANDET


Vi henter og bringer.

Lakkering.net driver hovedsakelig med lakkering, oppretting og styling av biler. Vi kan tilby proffesjonell lakkering & oppretting til svært konkurransedyktig pris.

Vi reparerer alle skader, store som små. Har du en bulk eller lakk skade på bilen din? Vi utfører rimelig og fagmessig reperasjon. Vi har også bred erfaring innen ombygging av karosseri og styling av gatebiler og mye mer.
Ring oss for en hyggelig prat eller prisforespørsel.
Du finner oss i Ørskog Komune like utenfor Ålesund.


Skifte farge på bilen?

Liker du bilen din, men er lei av den kjedelige matte fargen? Hos oss kan du få rimelig lakkering. Ønsker du å gjøre litt av jobben selv? Om du sliper ned og gjør bilen klar til lakkering selv blir prisen kr 10.000 for hellakkering. Om du gjør grunnarbeidet selv faller imidlertid rust garantien bort. Vi kan tilby fullstendig hel-lakkering av din bil inkludert grunnarbeid fra kr 15.000,-
Vi fører alle slags orginale farger, samt spesial og effekt lakker.Ring oss gjerne for en uforpliktende prisforespørsel eller for en hyggelig prat. Vi monterer og tilpasser styling til alle typer biler. Hvorfor la ukyndige ta seg av jobben når du kan få proffesjonelle til å gjøre jobben billig hos lakkering.net?


Lakkering.net er din portal på nettet for lakkering og oppretting av biler. Vi har ekstremt gunstige priser og fornøyde kunder er vårt varemerke.


LAKKERING:

turbo

Oppretting:

Klikk her
Vi retter alt!

 

Sidene er under konstruksjon. Vi tar forbehold om skrivefeil.

(c) Lakkering.net - Alle rettigheter er reservert Geir Engvik. Websidene er utviklet for Lakkering.net av Eirik Aarseth.