Lakkering.net
 

Velkommen til Lakkering.Net - Alt innen Lakk & Karoseri.


   

Oppretting    


Vi retter opp de aller fleste skader. Vi har lang erfaring med retting og ombygging av biler og kan til og med rette opp selv kondemnerte biler.
Grunnen til at biler ofte blir kondemnert av forsikringselskapet etter en ulykke er at det koster flesk å få bilen reparert på autorisert karoseri verksted. Her betaler du lett 1000 kr timen bare for arbeidet.
Da kan selv en liten skade føre til at det koster mer å reparere bilen enn hva den i forsikringselskapets øyne er verd.

Forhør deg derfor med oss når skaden er ute. Det vil nok lønne seg å overlate jobben til oss.
Mange store verksteder har dessuten et stort press på seg for å få igjennom et stort antall biler på kortest mulig tid. Dette kan i værste fall føre til at kvaliteten på arbeidet ikke blir fullgod.
Overlat derfor jobben til oss, så er du sikker på at det blir gjort skikkelig!
Mindre firmaer som oss lever av ryktet sitt, og fornøyde kunder er vårt varemerke. Bring derfor bilen til oss, så er du sikker på at du får et proffesjonelt resultat samtidig som du sparer penger!

Vi kan også ta på oss forsikring-skader. Kontakt oss om du vil at vi skal utføre jobben etter en forsikring-skade. Vi bytter også frontruter m.m.
Ta kontakt med oss for prisforespørsel eller spørsmål. Fornøyde kunder er vårt varemerke. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med resultatet.


E-post:  

Spørsmål? Send gjerne en mail til geir@lakkering.net eller ring på tlf 97954509(c) Lakkering.net - Alle rettigheter er reservert GESI AS. Websidene er utviklet for Lakkering.net av Eirik Aarseth.